زمان تهیه: 180 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر:
مواد اصلی:
- کره بدون نمک (۶۰ گرم): ۳ قاشق غذا خوری
- شکر (دانه ریز ۷۰ گرم): ۱/۳ فنجان
- شکلات: ۱۱۳ گرم
- خامه زده شده: ۱.۵ فنجان
طرز تهیه:
- ابتدا همه مواد را آماده کنید.
- یک لایه شکررا در تابه بریزید وروی حرارت ملایم گذاشته تا ذوب شود.
- سپس باقی شکر را هم بریزید.
- شکر باید کاملا ذوب و کاراملی شود.
- کره خرد شده را اضافه کنید.
- هم بزنید تا ذوب و باهم ترکیب شود.
- ۱/۲ فنجان از خامه زده شده را به مایه شکر کاراملی اضافه کنید.
- هم بزنید، تا صاف و کمی غلیظ شود.
- سپس باقی خامه را زده تا سفید و پفکی شود.
- از روی حرارت بردارید وکنار بگذارید.
- شکلات را روی بخار آبجوش قرارداده تا ذوب شود.
- شکلات ذوب شده را با کره کاراملی مخلوط و هم زده از روی بخار آبجوش برداشته و اجازه دهید تا کمی سرد شود.
- چون اگر خامه را به شکلات گرم اضافه کنید، آبکی و شل می شود.
- خامه زده شده را دوباره زده تا فرم بگیرد.
- ۱/۳ خامه زده شده را اضافه کرده و هم زده تا ترکیب شود.
- سپس باقی خامه را بریزید و خوب ترکیب کنید تا یک دست وصاف شود.
- در ظرفهای دلخواه بریزید و در یخچال به مدت ۴ ساعت قرار داده تا سفت وسرد شود.
*منبع: سایت سرآشپز پاپیون
گردآوری شده توسط: فست میتا