مواد لازم جهت تهیه کوکی با بستنی
- شکر قهوهای: سهچهارم پیمانه
- آرد سفید: یک و سهچهارم پیمانه
- شکر: سهچهارم پیمانه
- کره بادام زمینی: سهچهارم پیمانه
- تخم مرغ: ۲ عدد
- اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
- جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- بستنی شکلاتی: یک و نیم لیتر
- بادام زمینی خرد شده: نصف پیمانه
طرز تهیه کوکی با بستنی
- ابتدا حدود ۲۰ دقیقه قبل از زمان استفاده، بستنی را از فریزر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. وقتی بستنی نرم شد، مغز بادام زمینی خرد شده را داخل بستنی مخلوط کنید.
- کف یک قالب مستطیلی شکل، کاغذ روغنی کشیده و بستنی نرم شده را داخل قالب بریزید سپس یک کاغذ روغنی دیگر روی آن بکشید. ضخامت بستنی باید از ۲ سانتیمتر بیشتر نشود.
- کاغذ روی بستنی را بردارید و ظرف را حدود 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی سرد شود.
- برای تهیه کوکی، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد آماده کنید.
- یک کاسه بزرگ برداشته کره، کره بادام زمینی ، شکر و شکر قهوه ای را به وسیله همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- در یک کاسه دیگری آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین الک کنید. سپس به مواد مایع اضافه کرده و در حدی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. خمیر کوکی آماده است.
- با یک قاشق خمیر کوکی را برداشته و روی سینی فر به شکل دایره با فاصله بریزید. کوکیها را ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شوند. سپس آنها را بیرون آورده و بعد از این که خنک شدند، مقداری بستنی شکلاتی برش بزنید و وسط دو کوکی قرار دهید.
- دسر کوکی با بستنی را برای مدتی داخل فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.
فروشگاه اینترنتی فست میتا