ژله

ژله هندوانه ای

زمان تهیه: 60 دقیقه 

مواد لازم برای 14 نفر:

  1. پودر ژله آلبالو: ۱ بسته
  2. پودر ژله آلوورا: ۱ بسته
  3. خامه‏ صبحانه: ۱۰۰ گرم
  4. چیپس شکلات: به مقدار لازم
  5. پودر ژله لیمو یا کیوی: ۱ بسته

 

طرز تهیه:

  1. ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید.
  2. دو قاشق سوپ خوری از محلول همین ژله آلبالو را با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید.
  3. بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید.
  4. هدف از اینکار این است که مثل هندوانه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف.
  5. ممکنه دانه های خامه در سطح ژله بماند در اینصورت با صافی آن را صاف کرده و اجازه دهید ژله نیم بند بشه.
  6. بعد ژله را هم بزنید تا یکدست شود و داخل آن مقداری چیپس شکلات بریزید.
  7. مواد را داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار دهید.
  8. برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش حل کنید.
  9. بعد از اینکه محلول از دما افتاد، خامه را ریخته و حل کنید.
  10. اگر طعم ژله آلوورا را دوست ندارید می توانید از ژله آناناس یا موز استفاده کنید.
  11. بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم را با قاشق روی لایه اول بریزید.
  12. لایه ها نباید خیلی سفت شوند و به مدت زیاد در یخچال باشند چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگر می شوند. قالب را دوباره به یخچال منتقل می کنیم.
  13. بقیه محلول ژله آلوورا و خامه را با رنگ سبز کمی رنگ کرده یا از پودر ژله کیوی استفاده می کنیم.
  14. بعد ژله سبز را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم.
  15. بعد از اینکه ژله کامل بست با یک چاقو ژله را از دیواره جدا می کنیم.
  16. سپس برش می دهیم .
  17. به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست.

*منبع: سرآشپز پاپیون

گردآوری شده توسط: فست میتا