ژله هندوانه ای
زمان تهیه: 60 دقیقه
مواد لازم برای 14 نفر:
- پودر ژله آلبالو: ۱ بسته
- پودر ژله آلوورا: ۱ بسته
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- چیپس شکلات: به مقدار لازم
- پودر ژله لیمو یا کیوی: ۱ بسته
طرز تهیه:
- ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید.
- دو قاشق سوپ خوری از محلول همین ژله آلبالو را با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید.
- بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید.
- هدف از اینکار این است که مثل هندوانه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف.
- ممکنه دانه های خامه در سطح ژله بماند در اینصورت با صافی آن را صاف کرده و اجازه دهید ژله نیم بند بشه.
- بعد ژله را هم بزنید تا یکدست شود و داخل آن مقداری چیپس شکلات بریزید.
- مواد را داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار دهید.
- برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش حل کنید.
- بعد از اینکه محلول از دما افتاد، خامه را ریخته و حل کنید.
- اگر طعم ژله آلوورا را دوست ندارید می توانید از ژله آناناس یا موز استفاده کنید.
- بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم را با قاشق روی لایه اول بریزید.
- لایه ها نباید خیلی سفت شوند و به مدت زیاد در یخچال باشند چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگر می شوند. قالب را دوباره به یخچال منتقل می کنیم.
- بقیه محلول ژله آلوورا و خامه را با رنگ سبز کمی رنگ کرده یا از پودر ژله کیوی استفاده می کنیم.
- بعد ژله سبز را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم.
- بعد از اینکه ژله کامل بست با یک چاقو ژله را از دیواره جدا می کنیم.
- سپس برش می دهیم .
- به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست.
*منبع: سرآشپز پاپیون
گردآوری شده توسط: فست میتا