مواد لازم:
میگوی پوست کنده 300 گرم
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
سیر 3 حبه
زنجبیل 5 گرم
پودر کاری 3 گرم
زردچوبه 5 گرم
گشنیز 3 گرم
هل 3 عدد
چوب دارچین 2 گرم
فلفل سبز 3 گرم
خامه 3 ق غذاخوری
کره 10 گرم
روغن زیتون 10 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز، گوجه فرنگی، سیر و زنجبیل را به مدت سه دقیقه سرخ کنید. سپس پودرکاری، زردچوبه، گشنیز، دارچین، هل و فلفل سبز را به آن اضافه کنید. شیره نارگیل و خامه به آن افزوده و صبر کنید تا مواد ده دقیقه دیگر بپزد. میگوها را در مخلوط کره و روغن زیتون سرخ کنید. سپس سس را به میگوها افزوده و به مدت سه دقیقه صبر کنید تا با هم پخته و آمیخته شوند. در صورت لزوم کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.
*منبع: اپلیکیشن مرجع آشپزی
گردآوری شده توسط: فست میتا