میگو

مواد لازم:

میگوی پوست کنده 300 گرم 
پیاز 1 عدد 
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد 
سیر 3 حبه 
زنجبیل 5 گرم 
پودر کاری 3 گرم 
زردچوبه 5 گرم
گشنیز 3 گرم 
هل 3 عدد 
چوب دارچین 2 گرم 
فلفل سبز 3 گرم 
خامه 3 ق غذاخوری 
کره 10 گرم 
روغن زیتون 10 گرم 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز، گوجه فرنگی، سیر و زنجبیل را به مدت سه دقیقه سرخ کنید. سپس پودرکاری، زردچوبه، گشنیز، دارچین، هل و فلفل سبز را به آن اضافه کنید. شیره نارگیل و خامه به آن افزوده و صبر کنید تا مواد ده دقیقه دیگر بپزد. میگوها را در مخلوط کره و روغن زیتون سرخ کنید. سپس سس را به میگوها افزوده و به مدت سه دقیقه صبر کنید تا با هم پخته و آمیخته شوند. در صورت لزوم کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.

*منبع: اپلیکیشن مرجع آشپزی

گردآوری شده توسط: فست میتا