خاویار

خاویار یکی از مواد غذایی است که دارای خواص متعددی است. این غذا پرانرژی است و دارای طعم لذیذ و بویی خوشایند است. پروتئین های موجود در خاویار آن را به غذایی منحصر به فرد تبدیل کرده است. چربی های موجود در این خاویار به دو دسته کلسترول و لستین تقسیم می شوند.

این ماده غذایی از ابتلا به بیماری قلبی و عروقی پیشگیری می کند. زیرا غلظت اسیدهای چرب امگا3 در خاویار بالاست و این ماده برای بیماران قلبی مفید است.

در خاویار ترکیبی به نام "ctacosand" وجود دارد که نوعی الکل چرب با زنجیره بلند می باشد و پس از اینکه وارد بدن شد، به به اسیدهای چرب تبدیل می شود.

این اسیدهای چرب تاثیر زیادی در تشکیل سنتز میلین (پوشش سلول عصبی) دارند. به عبارت دیگر، سلامت سلول های عصبی با مصرف خاویار حاصل می شود.

تحقیقات نشان داده است افرادی که خاویار مصرف می کنند، کمتر از دیگران در معرض ابتلا به انواع بیماری های روانی و از جمله افسردگی هستند.

از آنجا که در خاویار اسیدهای چرب امگا3 وجود دارد، مصرف این ماده غذایی از افزایش کلسترول خون پیشگیری می کند.

خاویار مانع از ابتلا به بیماری های آرتریت رومائید (التهاب مفاصل)، بیماری های دستگاه گوارش و بعضی از انواع سرطان می شود.

در خاویار آهن زیادی وجود دارد. افرادی که به کم خونی مبتلا هستند، می توانند خاویار مصرف کنند.

جهت مشاهده محصولات به فست میتا مراجعه نمایید.