زمان تهیه: 60 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر:
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- دارچین: به مقدار لازم
- پنیر پارمسان (رنده شده): به مقدار لازم
- جعفری (ساطوری شده): ۲ قاشق غذا خوری
- سس مایونز: به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- پودر سیر: ۱ قاشق مربا خوری
- سیر: ۳ حبه
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران اختیاری(آبکرده): ۱ قاشق غذا خوری
- بادمجان: ۵ عدد
- گوشت (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
- در ابتدای کار فر را روشن کنید تا موقع پخت غذا گرم باشد. بادمجان ها را پوست گرفته و نمک بزنید و ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبکش کاملا خشک کنید.سپس داخل روغن کاملا سرخ کنید.
- پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.
- سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.
- درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال کمی پهن کنید، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید، به همین صورت ۲تا۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
- روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
- سس سفید را با مقداری پنیر پارمسان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.
*منبع: سایت سرآشپز پاپیون
گردآوری شده توسط: فست میتا