مواد لازم:
- فیله استیک بریده شده با قطر ۴ سانتی متر ۴ تکه
- کره ۲۰ گرم
- روغن ۱ قاشق غذاخوری
- قارچ حلقه شده ۱۰۰ گرم
- خمیر ورقه ای نازک ۴ ورقه
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- پاته جگر ۱۰۰ گرم
زمان طبخ: ۲۰ دقیقه برای ۴ نفر
طرز تهیه:
ابتدا برای آنکه فیله ها در حین پخت شکل گرد خود را حفظ کنند، دورشان را با یک نخ ببندید. کره و روغن را در یک ماهی تابه حرارت دهید، سپس دو طرف استیک ها را با حرات نسبتا زیاد سرخ کنید تا نرم شوند.
سپس آنها را از روی حرارت بردارید تا خنک شوند. پس از سرد شدن نخ دور استیک ها را باز کنید و یک طرف استیک ها را با یک لایه از پاته ی جگر پوشش دهید (جهت تهیه ی پاته ی جگر کافی است جگرهای پخته شده را مثل پوره له کنید تا به صورت نرم و خمیری درآید).
سپس قارچهای حلقه شده را روی سطح جگرها بچینید و کمی فشار دهید. یک لایه خمیر روی قارچ ها پهن کنید و با مابقی خمیر گل برگهایی درست کنید وروی آن را با شکل یک گل تزئین کنید و سطح آن را بازرده ی تخم مرغ با برس براق کنید.
همین کار را برای هر ۴ تکه استیک انجام دهید. سپس استیکها را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید فررا از مدتی قبل با حرارت ۲۰ درجه ی سانتی گراد روشن کنید. استیکها را در ظرف نسوزی چیده و۵ دقیقه در فر بگذارید.
سپس حرارت را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا خمیرها بپزد. سپس می توانید این غذا را با انواع سبزیجات بخار پزشده، سرو نمایید.