مواد لازم برای 6 الی 8 نفر:
- برنج: 1 کیلو
- کشمش پلویی: 100 گرم
- زرشک: 100 گرم
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- خلال بادام: 100 گرم
- خلال پسته: 100 گرم
- زعفران: 2 قاشق غذاخوری
- گلاب: 2 استکان
- خلال پرتقال: 50 گرم
طرز تهیه:
برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.
*منبع: سایت بیتوته
گردآوری شده توسط: فست میتا