فروشگاه اینترنتی مواد غذایی

۱۶ مطلب در آذر ۱۳۹۶ ثبت شده است

سوپ جو

soup

زمان تهیه: 30 دقیقه   زمان پخت: 60 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر:

  1. آرد: ۱/۲ پیمانه
  2. جو پوست کنده: ۱ لیوان
  3. شیر: ۱/۲ لیتر
  4. خامه‏ صبحانه: ۱ فنجان
  5. کره: ۵۰ گرم
  6. آب مرغ: به مقدار لازم
  7. هویج: ۳ عدد
  8. جعفری خرد شده: به مقدار لازم
  9. نمک و زردچوبه و ادویه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

  1. بعد از خیس خوردن جو را درون قابلمه بریزید و چند برابر آن رویش آب بریزید.(یک شب قبل جو را خیس کنید)
  2. اگر از قبل آب مرغ آماده دارید از آن برای پخت جو استفاده کنید و در صورت نبودن آب مرغ می توانید تکه های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. در اینصورت هم مرغ با جو پخته می شود که طعم بسیار خوبی به جو خواهد داد.
  3. استفاده از عصاره های آماده هم بسیار گزینه مناسبی است. عصاره قلم گوساله نیز سوپ شما را بسیار خوشمزه می کند.
  4. هویج طعم سوپ شما را شیرین می کند. پس فراموش نکنید که میزان هویج باید به اندازه ای باشد که رنگ و آب زیبایی به سوپ بدهد. بنابراین هویج را به میزان لازم در نظر بگیرید. هویجها را نگینی خرد کنید و زمانیکه جو مرحله آخر پخت را طی میکرد به آن اضافه کنید.
  5. اینک زمان آماده کردن سس سفید سوپ است که در واقع طعم دهنده اصلی سوپ به حساب می آید. برای همین چگونگی پخت آن بسیار حائز اهمیت است.
  6. ابتدا کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. اینک به آرامی و مرحله به مرحله شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه و خامه به سس اضافه کنید.(وقتی سس یکدست شد خامه رو اضافه کنید) توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ باشد.
  7. زمان اضافه کردن سس به سوپ حدوداً نیم ساعت قبل از سرو سوپ می باشد. زمانیکه سس را اضافه کردید با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد در سوپ گوله نشود.
  8. جعفری خرد شده را در پایان کار و هنگام سرو سوپ اضافه کنید تا رنگ سبز زیبای آن سوپ شما را بیاراید.

 

نکات:

توجه داشته باشید که میزان جو برای هر بشقاب سوپ خوری یک مشت کوچک است. بر همین اساس ابتدا جو را اندازه گیری و سپس خیس کنید.
اگر جو شب تا صبح خیس بخورد، سوپ طعم و قیافه بهتری پیدا می کند.
سوپ جو را می توان هم با آب مرغ و هم با آب گوشت پخت اما باید بدانید که آب قلم گوساله بسیار طعم بهتری به سوپ می دهد.
توجه کنید که هرچه سوپ را کمتر هم بزنیم احتمال ته گرفتن سوپ کمتر خواهد بود.
 
*منبع: سرآشپز پاپیون
گردآوری شده توسط: فست میتا
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

ویژه یلدا

ویژه یلدا

فروش ویژه به مناسبت یلدا

تا %40 تخفیف ویژه

از 28 آذر تا 1 دی

جهت مشاهده محصولات به فست میتا مراجعه نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

هل

هل

هل

هل گیاهی است که در مناطق گرم می روید. وطن آن هندوستان می باشد و حدود 80 درصد هل مصرفی دنیا از هندوستان تامین می شود.

نام علمی این گیاه Elettaria cardamomum است.

میوه ی هل، بیضی شکل و به رنگ های زرد، سبز یا سیاه است. دانه های معطر و مطبوعی به رنگ قهوه ای در میوه ی آن وجود دارد که به عنوان ادویه و برای خوشبو کردن نوشیدنی ها و غذاها به مصرف می رسد.

عطر خوش و اثر گرمابخش و اشتهاآور هل، این دانه را به یکی از بهترین طعم دهنده ها برای انواع نوشیدنی، دسر و شیرینی تبدیل می سازد. در هندوستان، خاورمیانه، اروپا و آمریکای لاتین، این ادویه روغنی برای تهیه انواع نان ، کیک و شیرینی ها و همچنین چای و قهوه به کار می رود.

 در بسیاری از شیرینی ها و دسرهای سنتی ایرانی نیز از هل کوبیده یا آسیاب شده استفاده می شود.

خواص درمانی:

هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.

جویدن دانه های هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان(مثل بوی سیر و پیاز) را نیز خنثی کند.

 دانه های هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده ها را تقویت می کنند.

 هل اشتها را تحریک می کند و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد.

نوشیدن دم کرده ی داغ آن موجب تسکین کولیت، سوءهاضمه، باد نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده می شود.

یکی از خواص ویژه و بسیار ارزشمند هل، جلوگیری از تشکیل خلط در گلو است. از این رو می توان آن را به محصولات لبنی و پودینگ ها افزود تا اثر شیر را که موجب تشکیل خلط در گلو می شود خنثی کرده و به هضم آن نیز کمک کند.

 دانه های هل خاصیت داروی اکسپکتورانت را دارد و سینوس ها و برونش ها، بینی و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاک می کنند.

 هل همچنین کلیه ها را تقویت می کند و گفته می شود برای درمان شب ادراری کودکان مفید است.

دیگر خواص هل عبارتند از:

  • تقویت کنده قلب است.
  • بادشکن بوده و گاز معده و روده را از بدن خارج می سازد.
  • تقویت کننده بدن است.
  • ادرار آور است.
  • قاعدگی را باز می کند.
  • زخم های دهان را برطرف می کند، بدین منظور دم کرده هل را در دهان قرقره کنید.
  • خوشبو کننده دهان است. 
  • برای تسکین درد گوش ، گرد هل را در گوش بریزید.
  • تب را پایین می آورد.
  • معالج سرماخوردگی است.
  • برای تسکین درد روماتیسم مفید است.
  • ضد مسمومیت است.
  • برای رفع بیماری های چشم مفید است.

تهیه دم کرده هل:

مقدار 30 گرم هل کوبیده را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 10 دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و بنوشید. هل را همچنین می توان موقع دم کردن چای، به آن اضافه کرد.

تهیه یک دم کرده دارویی با هل:

برای تهیه یک دم کرده ی گیاهی معطر و آرام بخش و خوش طعم، 4 عدد دانه هل را همراه با 4 عدد دانه فلفل سیاه، 4عدد دانه میخک، یک قطعه دارچین نکوبیده و چند حلقه نازک زنجبیل تازه در 600 میلی لیتر آب بریزید. آن را به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید، اما مواظب باشید نجوشد.

 دم کرده را صاف کنید و به صورت داغ همراه با کمی شیر یا عسل بنوشید.

نوشیدن این دم کرده دو بار در روز، درمانی فوق العاده برای سرفه و سرماخوردگی است.

مضرات مصرف زیاد هل:

مصرف زیاد هل برای روده ها مضر است. برای رفع این مشکل، آن را باید با کتیرا خورد.

*منبع: سایت بیتوته

گردآوری شده توسط: فست میتا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

خوراک میگو

میگو

مواد لازم:

میگوی پوست کنده 300 گرم 
پیاز 1 عدد 
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد 
سیر 3 حبه 
زنجبیل 5 گرم 
پودر کاری 3 گرم 
زردچوبه 5 گرم
گشنیز 3 گرم 
هل 3 عدد 
چوب دارچین 2 گرم 
فلفل سبز 3 گرم 
خامه 3 ق غذاخوری 
کره 10 گرم 
روغن زیتون 10 گرم 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز، گوجه فرنگی، سیر و زنجبیل را به مدت سه دقیقه سرخ کنید. سپس پودرکاری، زردچوبه، گشنیز، دارچین، هل و فلفل سبز را به آن اضافه کنید. شیره نارگیل و خامه به آن افزوده و صبر کنید تا مواد ده دقیقه دیگر بپزد. میگوها را در مخلوط کره و روغن زیتون سرخ کنید. سپس سس را به میگوها افزوده و به مدت سه دقیقه صبر کنید تا با هم پخته و آمیخته شوند. در صورت لزوم کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.

*منبع: اپلیکیشن مرجع آشپزی

گردآوری شده توسط: فست میتا

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

شیر

شیر

شیر و فرآورده های شیر به خاطر مقدار کلسیم کافی ، آسانی هضم و ارزانی از بهترین منابع کلسیم می باشند . شیر بدون چربی و شیری که چربی آن گرفته شده از نظر کلسیم بر شیرکامل ارجحیت دارد . زیرا وقتی که چربی شیر که مقدار جزئی کلسیم دارد گرفته شود، به جای آن شیرکلسیم دار جانشین می شود که پرارزشتر است . یک فنجان بستنی از لحاظ مقدار کلسیم تقریباً با نصف فنجان شیر برابر است . شیرپاستوریزه باید حتماً در داخل یخچال بین صفر تا ۴ درجه بمدت حداکثر ۴۵ ساعت نگهداری شود.

از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری شود . بعد از مصرف شیر پاستوریزه ، شیشه خالی را با آب سرد شستشو دهید. از انداختن درب آلومینیومی و یا سایر اشیاء به داخل شیشه های شیر پاستوریزه خودداری نمائید .
چنانچه شیرپاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علائم قساد و بریدگی در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن را حداقل بمدت ۱ دقیقه بجوشانید .

● توصیه های لازم در مورد فرآورده های شیر:
 از مصرف خامه غیرپاستوریزه خودداری نمائید.
 کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها به مدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است . برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود.
 از مصرف کره غیرپاستوریزه و بصورت مستقیم خودداری کنید.

توجه: کره غیرپاستوریزه و فله را میتوان بعنوان کره آشپزخانه مصرف نمود.
 بستنی های سنتی باید از شیرپاستوریزه تهیه شوند .
 از مصرف هر گونه بستنی با رنگ مصنوعی خودداری کنید .
 از مصرف پنیر تازه بپرهیزید .
 پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که به مدت ۲ ماه از آب نمک و داخل یخچال باقی بماند تا عاری از آلودگی های میکروبی گردد .
 هنگام خرید کشک مایع دقت کنید تا علائم کپک زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد .
 کشک مایع را قبل از مصرف به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

آموزش تهیه ژله ویژه شب یلدا

ژله

ژله هندوانه ای

زمان تهیه: 60 دقیقه 

مواد لازم برای 14 نفر:

  1. پودر ژله آلبالو: ۱ بسته
  2. پودر ژله آلوورا: ۱ بسته
  3. خامه‏ صبحانه: ۱۰۰ گرم
  4. چیپس شکلات: به مقدار لازم
  5. پودر ژله لیمو یا کیوی: ۱ بسته

 

طرز تهیه:

  1. ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید.
  2. دو قاشق سوپ خوری از محلول همین ژله آلبالو را با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید.
  3. بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

گوشت مرغ

گوشت مرغ
انواع گوشت مرغ
در بسته بندی های کاملا بهداشتی
ارسال رایگان
تخفیفات ویژه در فست میتا
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

نمک

نمک

نمک

سدیم ماده معدنی است که همه به آن نیاز داریم – این ماده معدنی برای عملکرد مناسب عصبی و عضلانی و تعادل بخشیدن به مایعات در سلول ها و رگ های خونی ضروری است. اما یافتن تعادل بسیار مهم است و بیشتر ما در به دست آوردنش اشتباه می کنیم.

همه ما این را می دانیم هر چیزی بیش از حدش برایمان خوب نیست مخصوصا در مورد غذا. اما چه مقدار نمک زیادی به حساب می آید؟ متخصصان توصیه می کنند این مقدار نباید روزی بیش از 1.500 میلی گرم باشد. این مقدار یعنی یک قاشق چای خوری نمک.

 

متاسفانه بیشتر مردم بدون اینکه خود بدانند مقدار زیادی نمک مصرف می کنند – 3.400 میلی گرم در روز – حدود دو برابر مقداری که توصیه می شود. مشکلاتی که مصرف بیش از حد نمک می تواند برایمان ایجاد کند فراوان هستند از بد خوابی گرفته تا سنگ کلیه و مشکلات قلبی.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

تلارول

تلارول

تلارول 

سفیده پخته شده تخم مرغ

ویژه ورزشکاران

فست میتا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

چگونه میوه و سبزی را تازه نگه داریم؟!

سبزیجات

میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند. نگهداری آنها نیز موضوع مهمی است که کمتر مورد توجه قرار می گیرد زیرا باید برای هریک از این اقلام یک روش شستشو و قراردادن در یخچال را انتخاب کرد که درصورت به کاربردن کمی تغییر، می توان تازه ماندن آنها را طولانی تر کرد.

پس توصیه های زیر را با دقت مطالعه کنید.

  • سبزیجاتی مانند کاهو را باید میان دستمال کاغذی بپیچید و در ظروفی دردار قرار دهید. هرگز نباید آنها را با چاقوی فلزی قطعه قطعه کنید و در یخچال بگذارید زیرا در این صورت کاهوها قهوه ای خواهند شد. 
  • مطمئن شوید که میوه های شما در یخچال در دمای ۱ درجه سانتی گراد هستند. 
  • یادتان باشد که میوه ها نفس می کشند بنابراین قراردادن آنها در کیسه باعث سریع تر شدن فرآیند رسیدن آنها خواهد شد پس اگر رسیده هستند، آنها را در کیسه نگذارید. 
  • سعی کنید از میوه فروشی هایی که میوه و سبزی های تازه می آورند، خریدتان را انجام دهید زیرا هرچه میوه ها و سبزی ها خریداری شده تازه تر باشند دوره ماندگاری شان طولانی تر خواهد بود.
  • جای مناسب را برای نگهداری میوه هایتان انتخاب کنید، به طور مثال میوه هایی مانند انواع توت و آلبالو را بهتر است در پایین ترین قسمت یخچال جای دهید اما میوه های بزرگی مانند گلابی، موز، پرتقال و هلو را می توان در دمای اتاق (البته دور از نور خورشید و گرما) نگهداری کرد.
  • دائما میوه هایتان را بررسی کنید و آنهایی که سطح شان خراب یا له شده و لکه دار هستند را از بقیه جدا کنید.
  • برای تازه ماندن پیاز، سیر، موسیر و سیب زمینی هرگز آنها را در یخچال نگذارید. بلکه آنها را در محیطی خنک، تاریک و خشک قرار دهید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata