بستنی

زمان تهیه: 240 دقیقه    زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم برای 7 نفر:

  1. خلال پسته و زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  2. خامه‏: ۱۰۰ گرم
  3. گلاب: ۱/۲ لیوان
  4. ثعلب: ۲ قاشق چای خوری
  5. شکر: ۲ لیوان
  6. شیر چرب: ۴ لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
  • شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید ( رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید )، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید.
  • سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود ( شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود ).
  • مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید.
  • بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید ؛ پس از ۳۰ دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را ۵ بار انجام دهید.
  • پس از اینکه ۵ بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید.
  • بستنی را به مدت حداقل ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود ، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.

نکته:

ثعلب‌ گیاهی‌ است‌ پایا و چندساله‌ و دارای‌ گلهای‌ خوشه‌ای‌ و برگهای‌ پهن ‌طعم‌ آن‌ کمی‌ شیرین‌، لزج‌ و کمی‌ تند است ‌.از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد.

*منبع: سایت سرآشپز پاپیون

گردآوری شده توسط: فست میتا