موس شکلات

زمان تهیه: 180 دقیقه    زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر:

مواد اصلی:

  1. کره بدون نمک (۶۰ گرم): ۳ قاشق غذا خوری
  2. شکر (دانه ریز ۷۰ گرم): ۱/۳ فنجان
  3. شکلات: ۱۱۳ گرم
  4. خامه زده شده: ۱.۵ فنجان

طرز تهیه:

  • ابتدا همه مواد را آماده کنید.
  • یک لایه شکررا در تابه بریزید وروی حرارت ملایم گذاشته تا ذوب شود.
  • سپس باقی شکر را هم بریزید.
  • شکر باید کاملا ذوب و کاراملی شود.
  • کره خرد شده را اضافه کنید.
  • هم بزنید تا ذوب و باهم ترکیب شود.
  • ۱/۲ فنجان از خامه زده شده را به مایه شکر کاراملی اضافه کنید.
  • هم بزنید، تا صاف و کمی غلیظ شود.
  • سپس باقی خامه را زده تا سفید و پفکی شود.
  • از روی حرارت بردارید وکنار بگذارید.
  • شکلات را روی بخار آبجوش قرارداده تا ذوب شود.
  • شکلات ذوب شده را با کره کاراملی مخلوط و هم زده از روی بخار آبجوش برداشته و اجازه دهید تا کمی سرد شود.
  • چون اگر خامه را به شکلات گرم اضافه کنید، آبکی و شل می شود.
  • خامه زده شده را دوباره زده تا فرم بگیرد.
  • ۱/۳ خامه زده شده را اضافه کرده و هم زده تا ترکیب شود.
  • سپس باقی خامه را بریزید و خوب ترکیب کنید تا یک دست وصاف شود.
  • در ظرفهای دلخواه بریزید و در یخچال به مدت ۴ ساعت قرار داده تا سفت وسرد شود.

*منبع: سایت سرآشپز پاپیون
گردآوری شده توسط: فست میتا