فروشگاه اینترنتی مواد غذایی

۱۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

فروشگاه اینترنتی مواد غذایی فست میتا



فروشگاه اینترنتی مواد غذایی فست میتا
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

موساکا یونانی

موساکا

زمان تهیه: 60 دقیقه    زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر:

  1. نمک و فلفل: به مقدار لازم
  2. دارچین: به مقدار لازم
  3. پنیر پارمسان (رنده شده): به مقدار لازم
  4. جعفری (ساطوری شده): ۲ قاشق غذا خوری
  5. سس مایونز: به مقدار لازم
  6. فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  7. پیاز: ۱ عدد
  8. پودر سیر: ۱ قاشق مربا خوری
  9. سیر: ۳ حبه
  10. رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  11. زعفران اختیاری(آبکرده): ۱ قاشق غذا خوری
  12. بادمجان: ۵ عدد
  13. گوشت (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

  • در ابتدای کار فر را روشن کنید تا موقع پخت غذا گرم باشد. بادمجان ها را پوست گرفته و نمک بزنید و ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبکش کاملا خشک کنید.سپس داخل روغن کاملا سرخ کنید.
  • پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.
  • سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.
  • درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال کمی پهن کنید، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید، به همین صورت ۲تا۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
  • روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
  • سس سفید را با مقداری پنیر پارمسان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.

*منبع: سایت سرآشپز پاپیون

گردآوری شده توسط: فست میتا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

فروشگاه اینترنتی

خرید اینترنتی
با #خرید_اینترنتی در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنیم.
برای مشاهده محصولات بر روی فست میتا کلیک نمایید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

کلم بروکلی

کلم بروکلی


کلم بروکلی به دلیل ترکیبات خاص خود یکی از سبزی‌های ضد سرطان معرفی شده است.

به دلیل وجود «فلاوونوئیدها» به ویژه «سولفورافن» بروکلی را به‌عنوان سبزی ضدسرطان می‌شناسند. مصرف کلم بروکلی مانع از گسترش سلول‌های سرطانی به ویژه در قفسه سینه می‌شود.
کلم بروکلی حاوی ترکیباتی است که اعصاب را تقویت کرده‌، دید چشم را بهبود می‌بخشد و پوست را زیبا می‌کند‌. پس بروکلی را بیشتر بشناسید و آن را به رژیم غذایی‌تان راه دهید.

اصل و نسب بروکلی
بعضی‌ها معتقدند بروکلی شبیه یک دسته گل سبز رنگ است. این سبزی بومی کشور ایتالیاست و مصرف آن از ۶ قرن پیش از میلاد مسیح رایج بوده است. ایتالیایی‌ها به این سبزی بروکولو می‌گویند که معنی آن گل روی کلم است. این واژه ریشه لاتین دارد که معنی آن بازو یا شاخه است که به شکل درخت مانند این سبزی مربوط می‌شود. این سبزی به صورت آبپز همراه خوراک‌ها یا به صورت خام در سالاد مصرف می‌کنند.

مصرف کلم بروکلی به ویژه برای خانم‌های یائسه بسیار مفید است چون عوارض یائسگی را کنترل می‌کند. کلم بروکلی سرشار از کاروتن‌، ویتامین‌های گروهB و C، فولیک اسید‌، پتاسیم‌، ‌اندکی سدیم‌، آهن‌، کلسیم‌، سلنیوم (در ساقه)، فلاوونوئیدها و سولفورافن است. نیازی به توضیح نیست که با این همه ترکیبات مفید، توصیه می‌شود مصرف آن در سبد غذایی خانواده قرار گیرد.

کاهش کلسترول خون
اگر به تازگی بعد از گرفتن جواب آزمایش متوجه شده‌اید که کلسترول خون‌تان بالاست متخصصان به شما توصیه می‌کنند کلم بروکلی را به رژیم غذایی‌تان راه دهید. این کلم در ترکیباتش موادی دارد که به پایین آمدن کلسترول خون کمک می‌کند. قضیه این است که فیبر موجود در سبزیجات با کلسترول خون ترکیب می‌شود. این ترکیب شدن سبب می‌شود کلسترول راحت‌تر دفع شده و درنتیجه سطح کلسترول بدن پایین می‌آید.

یک راه عالی برای سم‌زدایی
اگر در فکر از بین بردن سموم و مواد زائد بدن‌تان هستید، نیم‌نگاهی هم به کلم بروکلی داشته باشید. در این کلم پرخاصیت ترکیبات مفیدی وجود دارد که پله‌پله مراحل سم‌زدایی بدن را انجام می‌دهد. در تحقیقی که نتایج آن در مجله آکادمی ملی علوم آمریکا به ثبت رسیده، گفته شده با مصرف بخش‌های جوان کلم بروکلی از این خاصیت آن بیشتر بهره‌مند می‌شوید.

سلامت قلب و رگ‌ها
کلم بروکلی در کنار خواص مختلفش به مهم‌ترین عضو بدن شما هم سود می‌رساند و علاوه بر پایین آوردن کلسترول خون، به تقویت رگ‌های خونی کمک می‌کند. سولفورافن موجود درکلم بروکلی خاصیت ضد التهابی دارد و از تخریب و صدمه به رگ‌های خونی پیشگیری می‌کند. ویتامین‌های گروه B هم در کلم بروکلی پیدا می‌شوند که این ویتامین به تنظیم و کاهش هموسیستئین کمک می‌کند. محققان دانشکده سلامت عمومی هاروارد بر این باورند که هموسیستئین یک نوع اسید آمینه است که پس از مصرف گوشت در بدن ایجاد می‌شود و مقدار زیاد آن می‌توان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد.

تقویت بینایی
شاید شنیده و خوانده‌اید که هویج برای سلامت چشم‌ها بسیار مفید است و این موضوع به لوتئین آن مربوط می‌شود اما این بار می‌توانید برای حفظ سلامت چشم‌ها در کنار هویج از کلم بروکلی هم استفاده کنید. بروکلی آنتی‌اکسیدان‌های مفیدی دارد که از تخریب سلول‌های چشم، بروز بیماری آب مروارید و صدمه به عدسی چشم پیشگیری می‌کنند.

دوستدار دستگاه گوارش
یک خاصیت مشترک بیشتر میوه‌ها و سبزیجات این است که به هضم بهتر غذا و سیری بیشتر کمک می‌کنند. بروکلی هم از این قاعده مستثنی نیست و با داشتن فیبر بالا به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند. فیبر در سالم نگه داشتن سطح باکتری‌های روده نقش دارد و سبب هضم بهتر مواد غذایی می‌شود.
سولفورافن بروکلی سبب می‌شود باکتری معروف هیلکوباکتر پیلوری که در معده وجود دارد بیش از حد رشد و تکثیر پیدا نکند یا به دیوار معده نچسبد؛ این خاصیت بیشتر در جوانه‌های بروکلی دیده می‌شود.

یک سبزی با خاصیت ضدالتهابی
بروکلی یک داروی طبیعی مفید برای کاهش التهابات بدن است و سرعت تحلیل مفاصل را کاهش می‌دهد؛ به همین دلیل به افراد مبتلا به آرتروز توصیه می‌شود کلم بروکلی را حتما در برنامه غذایی‌شان داشته باشند. ترکیبات بروکلی با مسدود کردن ترشح آنزیم‌هایی که سبب تخریب مفاصل می‌شود، از مفاصل شما حفاظت می‌کند.

خام، پخته یا بخارپز؟
روشی که برای آماده کردن کلم بروکلی انتخاب می‌کنید در جذب ریزمغذی‌های کلم بروکلی نقش دارد. افرادی که دنبال خاصیت ضد سرطانی بروکلی هستند بهتر است این سبزی را به مدت طولانی مدت نپزند و به صورت خام یا نیم‌پز مصرف کنند. پختن بروکلی، سبب نابودی آنزیم‌های ضدسرطانی این سبزی مفید می‌شود و بخار پز کردن آن به مدت ۲۰ دقیقه، سه دقیقه قرار دادن بروکلی در مایکروویو و تفت دادن آن به مدت ۵ دقیقه تاثیر قابل توجهی بر خاصیت‌های آن برجای نمی‌گذارد و خواص مفیدش را نابود نمی‌کند. بروکلی خام همه ریزمغذی‌های ضروری را دارد، از این رو اگر از بابت التهاب روده یا افزایش گاز روده دچار مشکلات آزار‌دهنده نمی‌شوید، بهتر است بروکلی را خام مصرف کنید.

بروکلی خطر هم دارد؟
به‌طور کلی مصرف کلم بروکلی برای افراد مختلف ضرری ندارد و هیچ نوع تهدید جدی یا اثر جانبی مخربی ایجاد نمی‌کند اما مهم‌ترین مشکلی که ممکن است با مصرف مقدار زیادی بروکلی پیش بیاید، التهاب روده یا افزایش گاز روده است که به دلیل مقادیر فراوان فیبر موجود در بروکلی ایجاد می‌شود البته این خاصیتی است که در همه انواع کلم‌ها دیده می‌شود اما خواص مفید آن به‌قدری غالب است که می‌ارزد بروکلی را به‌طور متعادل در رژیم غذایی‌تان جای دهید.

علاوه بر این به‌گفته متخصصان دانشکده پزشکی اوهایو، بهتر است افرادی که خون رقیق و غلظت خون پایینی دارند از مصرف بروکلی پرهیز کنند چون کلم بروکلی با داشتن ویتامین K سبب کاهش انعقاد خون می‌شود که این موضوع می‌تواند در مورد بیمارانی که باید خون رقیق داشته باشد خطرآفرین باشد یا تاثیر داروها را مختلف کند. از این رو به افرادی که داروهای رقیق‌کننده غلطت خون مصرف می‌کنند، توصیه می‌شود از خوردن کلم بروکلی پرهیز کنند.

*منبع: سایت بیتوته

گردآوری شده توسط: فست میتا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

خرما

خرما

فروش ویژه خرما

25% تخفیف ویژه

جهت مشاهده محصولات بر روی فست میتا کلیک کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

کافی

coffee

روزهای سرد زمستان با کافی

فروشگاه اینترنتی مواد غذایی

برای مشاهده و خرید محصول بر روی فست میتا کلیک کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

برف

برف

9 حقیقت جالب درباره برف

  • بزرگترین دانه برفی دنیا

بزرگترین دانه برفی دنیا، ۴۵ سانتیمتر پهنا و ۲۰ سانتیمتر ضخامت داشت. بر اساس اطلاعات درج شده در کتاب رکوردهای گینس، این دانه غول پیکر، بیست و هشتم ژانویه سال ۱۸۸۷ میلادی در ایالت مونتانای آمریکا یافت شده است.

  • برف سفید رنگ نیست

ساختار پیچیده کریستال های برف، باعث می شود که سطوح بسیار کوچک آن، نور مرئی را منعکس کند. آن ها نور خورشید را جذب کرده و دوباره آن را بازتاب می دهند. به همین دلیل، برف سفید رنگ به نظر می رسد.

  • بارش ۲٫۵ متر برف تنها در یک روز


شهر کاپراکوتا در جنوب کشور ایتالیا، رکورد دار سریع ترین بارش برف در دنیاست. در پنجم مارس سال گذشته، تنها در هجده ساعت دو و نیم متر برف بارید. نکته جالب اینجاست که شهر ذکر شده، در جنوب قرار دارد و حتی در رشته کوه های آلپ هم نیست. این شهر تقریبا ۱۴۲۰ متر از سطح دریا بالاتر است و به خاطر همین بارش سنگین شناخته می شود.

  • رکورد بارش برف

پیست اسکی بیکر شهر واشنگتن آمریکا، شاهد سنگین ترین بارش برف در دنیا بود. در زمستان سال ۱۹۹۸ میلادی، ارتفاع برف این منطقه به بیش از دو متر و نود سانتیمتر رسید. پیست اسکی نزدیک به کوه بیکر قرار دارد. تصور کنید در آن سال چه میزان برف در این ناحیه باریده است.

  • بیشتر آب های شیرین موجود بر روی زمین یخ زده هستند

هشتاد درصد آب های شیرینی که بر روی زمین قرار دارند، به صورت برف و یخ هستند. آن ها ۱۲ درصد سطح سیاره ما را تشکیل می دهند.

  • کولاک به چه معناست؟


هنگامی که دید شما به کمتر از ۴۰۰ متر کاهش یابد، طوفان به وجود آمده، به اصطلاح «کولاک» نامیده می شود. بادهایی که این پدیده را به وجود می آورند، معمولا ۵۶ کیلومتر بر ساعت و یا بیشتر سرعت دارند. طوفان ها باید حداقل برای سه ساعت ادامه داشته باشند تا بتوان آن ها را جزء کولاک ها به حساب آورد. اگر تمام شرایط ذکر شده وجود نداشته باشند، تنها می توان آن را یک طوفان برفی نامید.

  • سالانه ۱۰۵ طوفان برفی در ایالات متحده رخ می دهد


این تعداد طوفان برای یک کشور بسیار زیاد است. آن ها معمولا دو تا پنج روز باقی می مانند و در ایالت های مختلفی روی می دهند.

  • اسکیموها بیش از ۱۰۰ کلمه به معنای برف دارند


تعداد ریشه هایی که در زبان های اسکیموها برای کلمه برف استفاده می شود، معادل با تعداد به کار رفته در زبان انگلیسی است. اما ساختار آن ها به گونه ایست که می توان ریشه ها را برای تشکیل یک کلمه تغییر داد.

  • چرا دانه های برف شش ضلعی هستند؟

اتم اکسیژن، جاذبه زیادی به ابرهای الکترونی اتم های هیدروژن دارد و آن ها را به یکدیگر نزدیک می کند. این فرایند باعث می شود که بار هیدروژن ها مثبت باشد و مرکز ساختار «V» شکل، بار منفی به خود بگیرد. هنگامی که دیگر ملکول های آب در تشکیل دانه درگیر می شوند، بارهای مخالفی که درباره آن ها صحبت نمودیم، به یکدیگر جذب شده و ساختار سه بعدی منحصر به فرد و دارای شش ضلع را تشکیل می دهند.
هر ملکول آبی که در تشکیل دانه های برف شرکت می کند، از همین فرایند پیروی نموده و به همین دلیل است که ما دانه های برف را به شکل شش ضلعی می بینیم.

*منبع: سایت برترین ها

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

سالاد میوه




ویدیو آموزشی سالاد میوه
این سالاد حاوی توت فرنگی، موز، بلوبری، انبه و کیوی می باشد.
فروشگاه اینترنتی مواد غذایی فست میتا
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

انجیر

انجیر خشک

کالری انجیر خشک:

انجیر خشک نسبت به انجیر تازه 5 برابر بیشتر کالرى دارد. در هر 100 گرم انجیر خشک، 249 کالری، 3/3 گرم پروتئین، 9/0 گرم چربی، 69 گرم کربوهیدرات و 6/5 گرم فیبر وجود دارد.


خواص درمانی انجیر خشک:

انجیر خشک خواص زیادی دارد که می توان به این موارد اشاره کرد:
- جوشانده انجیر خشک درمان کننده التهاب مجاری دستگاه تنفسی، کلیه، ذات الریه، سرخک، مخملک و آبله می باشد.
- یکی از فواید و خواص انجیر خشک این است که جوشانده غلیظ انجیر خشک برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است و غرغره کردن آن گلودرد را برطرف می کند.
- انجیر خشک برای درمان سوءهاضمه مفید است و همچنین انجیر خشک درمان کننده نفخ و باد معده مى ‏باشد.
- برای از بین بردن بوی بد دهان می توان از انجیر خشک استفاده کرد.
- یکی از خواص دارویی انجیر خشک این است که مخلوط انجیر خشک با عسل در تسکین زخم معده بسیار مفید است.

انجیر خشک باعث تقویت قوای جسمی می شود:

از جمله فواید و خواص انجیر خشک این است که این میوه سبب افزایش قوای جسمانی می شود. به علت آهن موجود در انجیر خشک به افرادی که با مشکل خون رسانی در بدن مواجه هستند توصیه می شود روزی ده عدد انجیر خشک بخورند. افرادی که از لحاظ جسمی ضعیف هستند. خوردن انجیر خشک بسیار مؤثر است حتی انجیر خشک به علت دارا بودن ویتامین‌های موجود برای بسیاری از مشکلات شامل یبوست، زخم معده، رفع تشنگی، عفونت ریه، تب، سرفه، اعصاب و سینه‌درد بسیار مفید است.
از دیگر خواص انجیر خشک که می توان ذکر کرد این است که انجیر خشک چاق کننده بوده، ملین و کاهنده خشم است. انجیر خشک برای بهبود درد و خشونت سینه، تکرر ادرار مفید است، همچنین انجیر خشک تقویت کننده کبد نیز می باشد. انجیر خشک همراه با بادام و پسته، افزاینده قدرت تعقل و مقوی بدن‌های ضعیف است.
 

خواص انجیر خشک برای افراد مبتلا به کم خونی:

انجیر خشک حاوی مقادیر زیادی آهن و ویتامین C است؛ مخلوطی از این دو ماده ی مغذی، انجیر خشک را به یک میوه ی فوق العاده برای کم خون ها مخصوصا افراد مبتلا به کم خونی فقرآهن تبدیل کرده است.
از طرفی انجیر خشک به خاطر داشتن قند فراوان باعث فعالیت سلول ها و تولید انرژی زیاد در بدن نیز می شود، همان چیزی که معمولا کم خون ها از آن شکایت دارند. 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های C , B , A است.


 

فواید و خواص انجیر خشک برای درمان یبوست:

از خواص درمانی انجیر خشک که می توان بیان کرد این است که از انجیر خشک برای درمان و پیشکیری از یبوست می توان استفاده کرد. در واقع انجیر خشک خیسانده در آب یا شیر، موثرترین درمان برای رفع یبوست است. فیبر موجود در انجیر خشک به عملکرد سالم روده کمک می کند؛ این عمل مانع بروز یبوست می شود. برای رفع یبوست 10 عدد انجیر خشک را به خوبی شسته و در ظرف آبی بخیسانید و صبح ناشتا میل کنید.

 


داشتن موهایی سالم با مصرف انجیر خشک:

وجود گوگرد در انجیر خشک باعث ازدیاد مو شده و از ریزش آن جلوگیری کرده و شوره سر را درمان می کند.
 

خواص انجیر خشک برای تقویت حافظه:

خوردن انجیر خشک همراه پسته، بادام و گردو موجب تقویت حافظه و قدرت تعقل و تفکر شده و گنجاندن آن در برنامه غذایی زنان باردار باعث تقویت حافظه جنین می شود.
 

انجیر خشک و سلامت دهان و دندان:

انجیر خشک باعث سفید شدن دندان ها و جرم گیری آن ها می شود و در ورم لثه موجب تسکین درد و رفع التهاب می گردد.
 

خواص انجیر خشک برای رفع تنگی نفس:

انجیر خشک التهابات تنفسی مانند ذات الریه، آسم و تنگی نفس را بهبود می بخشد. از جوشاندن انجیر خشک در شیر، شربتی به دست می آید که نرم کننده سینه و معده بوده و غرغره آن، گلو را نرم می کند.
شربت انجیر مسکن گلو و سرفه بوده و ملین سبکی به شمار می رود، لذا برای تهیه آن 5 تا 10 عدد انجیر خشک را در مقداری آب بجوشانید تا آن که به حالت شربت درآید.
 

تقویت استخوان‌ها با انجیر خشک:

یکی از فواید و خواص انجیر خشک این است که انجیر خشک سرشار از کلسیم است. کلسیم نیز برای تقویت استخوان‌ها یک ضرورت محسوب می‌شود. هر چه مصرف کلسیم افزایش یابد، استخوان‌ها تقویت می‌شوند و احتمال آسیب‌دیدگی یا ابتلا به پوکی استخوان در سنین بالا کاهش می‌یابد. انجیر خشک همچنین دارای فسفر است. فسفر در شکل‌گیری استخوان‌ها یا جوش خوردن آنها پس از آسیب‌دیدگی یا شکستگی موثر است.
 

خواص انجیر خشک برای زنان باردار:

انجیر خشک برای زنان باردار خواص زیادی دارد. انجیر خشک نه تنها از لحاظ وجود ریزمغذی هایی مثل فیبر، آهن، کلسیم و منیزیم، دست کمی از انجیرتازه ندارد، بلکه سرشار از امگا ۳ است. امگا ۳ یک نوع چربی بسیار مفید است که معمولاً در ماهی های آب سرد یا میگو یافت می شود و برای توسعه جنین و پیشگیری از زایمان زودرس فوق العاده است. پس می توان گفت یکی از خواص انجیر خشک برای زنان باردار پیشگیری از زایمان زودرس در آنها است. انجیر خشک از معدود میوه هایی است که در میزان بالا امگا سه دارد.

*منبع: سایت بیتوته

گردآوری شده توسط: فست میتا

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

هوای پاک

خرید اینترنتی

فست میتا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata