فروشگاه اینترنتی مواد غذایی

۲۸ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

رب انار

رب انار

انار سرشار از ترکیباتی به نام " پلی‌ فنول‌ " ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمی ‌دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند.

فراموش نکنید که انار، مواد مغذی بسیاری دارد؛ یعنی در هر 100 گرم از این میوه 240 میلی‌ گرم پتاسیم، 3 گرم فیبر، 13 میلی‌ گرم ویتامین ث، 80 درصد آب و 50 کیلوکالری انرژی یافت می ‌شود.

در ضمن، مقداری آهن دارد ولی به عنوان منبع آهن نمی ‌توان روی آن حساب کرد.

میزان قندش نیز به حدی است که باعث منع مصرف بیماران دیابتی نمی ‌شود.

درباره پلی‌ فنول‌ ها باید بگوییم که آن ها ترکیباتی هستند که در اکثر میوه ها و سبزی ها به خصوص شاتوت و انگور وجود دارند و البته در انار بیشتر به چشم می‌ خورند.

در ضمن، اسید آلارژیک یکی از مهم ‌ترین ترکیباتی است که در میوه ‌های دیگر کمتر دیده شده اما ویژگی انار و رُب آن مربوط به وجود همین اسید است.

بعضی‌ ها نسبت به خوردن این میوه و رُب آن در طعم‌ های مختلف حساسیت نشان می‌ دهند ولی بهتر است بدانید که معده خود اسیدکلریدریک ترشح می‌ کند.

افراد معدودی هستند که با مصرف انار ترش یا رب انار ترش، معده شان دچار مشکل می ‌شود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکس‌ العمل نشان می ‌دهد.

اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوه‌ های ترش زمانی مانع هضم غذا می ‌شوند که فرد خود این علت را درک کند، یعنی مصرف رُب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رُب انار بر نمی‌ گردد.

در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رُب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود. زیرا حدود 100 سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.

 

یادتان باشد که وقتی رُب این میوه تهیه می ‌شود، پلی ‌فنول و اسید آلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمی‌ رود و تنها ویتامین C آن کاهش پیدا خواهد کرد؛ پس رُب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد.

*منبع: تبیان

گردآوری شده توسط: فست میتا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

خورشت بامیه

خورشت بامیه

مواد لازم برای 6 نفر:

  1. بامیه 1 کیلو
  2. گوشت 400 گرم
  3. پیازمتوسط 2 عدد
  4. رب 4 قاشق غذاخوری
  5. آبلیمو یا قوره به میزان لازم
  6. روغن به میزان لازم
  7. نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

      پیاز را سرخ میکنیم، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد در قابلمه را گذاشته تا گوشت خوب بپزد. در ظرف جداگانه بامیه ها را با روغن و آبلیمو یا قوره و رب تفت میدهیم ، بعد از اینکه گوشت پخت به مخلوط گوشت اضافه میکنیم . نمک آن را اندازه کرده، نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است.

*منبع: سایت بیتوته

گردآوری شده توسط: فست میتا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

آجیل

آجیل

اشتباهات رایج درباره آجیل


1- بعضی‌ها خیال می‌کنند آجیل ارزش غذایی ندارد و به قول معروف، شکم‌پرکن است!:
اصلا این‌طور نیست! آجیل منبع سرشاری از پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم و بسیاری دیگر از مواد معدنی و ویتامین‌های آنتی‌اکسیدان است.

2- بعضی‌ها فکر می‌کنند چربی آجیل، سلامت قلب را تهدید می‌کند:
البته آجیل چرب است، اما چربی‌اش از نوع اشباع‌نشده است که کلسترول خون را پایین می‌آورد و خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را کم می‌کند. اغلب مغزهای موجود در آجیل شامل 90 درصد اسیدهای چرب اشباع‌نشده هستند.

3- برخی می‌گویند آجیل سرطان‌زا است:
برعکس! انواع آجیل حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود. این آنتی‌اکسیدان‌ها از اکسید‌شدن و تخریب سلول‌ها و بروز بیماری‌هایی مانند دیابت هم جلوگیری می‌کنند. البته دیابتی‌ها برای مصرف آجیل باید میزان تقریبی انرژی و کربوهیدرات آجیل مصرفی روزانه‌ خود را محاسبه کنند و آن را از کل کالری و کربوهیدرات دریافتی روزانه‌شان کم کنند.

مضرات آجیل


4- بعضی‌ها هم از آن‌ور بام می‌افتند و می‌گویند آجیل هیچ ضرری برای بدن ندارد:
این‌ هم اشتباه است! بالاخره آجیل‌ها پرکالری هستند و هر گرم آجیل، لااقل 5 کالری انرژی غذایی تولید می‌کند. از نظر ارزش تغذیه‌ای، یک نعلبکی آجیل تقریبا 600 کالری انرژی غذایی دارد؛ یعنی معادل 2 بشقاب برنج! و به همین دلیل توصیه می‌شود مصرف آجیل و مغزه‌ها به عنوان میان‌وعده و در حد متعادل باشد. وجود چربی‌های متراکم در انواع آجیل در افزایش وزن و بروز چاقی موثر است. ضمن این‌که آجیل،‌ سلامت دندان‌ها را هم به خطر می‌اندازد و بعضی از محتویات آجیل، مانند بادام زمینی، برای بعضی افراد به شکل آلرژن عمل می‌کند و حساسیت‌زا هستند. افرادی که به بادام‌زمینی یا به دیگر اقلام موجود در آجیل حساسیت داشته باشند، با مصرف آن دچار واکنش‌های حساسیتی می‌شوند که این واکنش‌ها در بعضی از موارد می‌تواند بسیار شدید و حتی کشنده باشد. به همین خاطر توصیه می‌شود این قبیل افراد از خوردن آجیل یا آن اقلام خاص چشم‌پوشی کنند. ضمنا افراد مبتلا به آسم هم باید از خوردن آجیل و خشکبار به طور کلی پرهیز کنند.


5- می‌گویند فشارخونی‌ها باید قید تمام انواع آجیل را بزنند:
نه! به فشارخونی‌ها توصیه می‌شود در صورت تمایل به مصرف آجیل، تا حد ممکن از آجیل‌های خام استفاده کنند و دور آجیل‌های بوداده و شور را خط بکشند. آجیل اگر به اندازه و به عنوان منبع تامین‌کننده بخشی از انرژی غذایی روزانه‌مان مصرف شود، ضرر که ندارد هیچ، مفید هم هست. اما بیماران مبتلا به فشارخون بالا باید حسابی مواظب باشند چون تحقیقات نشان داده مصرف آجیل‌های شور می‌تواند در افراد مبتلا به فشار خون بال، منجر به شوک ناگهانی و ایست قلبی شود.

6- خیلی‌ها موقع خرید آجیل، پسته‌های لب‌خندان را ترجیح می‌دهند:
می‌دانید پسته‌ها را چطوری لب‌خندان می‌کنند؟ اولش، آنها را می‌ریزند در ظرف‌ آبگرم تا پسته‌ها حسابی باد کنند و بعدش بلافاصله می‌ریزندشان توی ظرف آب سرد تا به قول خودشان، پوست پسته بترکد. اما این شوک حرارتی (اختلاف دمای ناگهانی)، روی کیفیت پسته تاثیر منفی می‌گذارد و علاوه بر آن، موجب نم کشیدن پسته می‌شود. خلاصه این‌که پسته‌های لب‌خندان هم ارزش غذایی‌شان پایین‌تر است، هم زودتر فاسد می‌شوند. حتی تخمه‌های لب‌خندان هم انتخاب مناسبی نیستند؛ چون مغز تخمه وقتی در مجاورت هوا قرار می‌گیرد، علاوه بر طعم، کیفیتش را هم از دست می‌دهد و زودتر از انواع دربسته فاسد می‌شود.

*منبع: سایت بیتوته

گردآوری شده توسط: فست میتا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

ماست و دوغ لاکتیویا

لاکتیویا

ماست و دوغ لاکتیویا محصولی جدید از شرکت کاله

جهت مشاهده و خرید محصول بر روی فست میتا کلیک نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

جلوگیری از آلودگی هوا

جلوگیری از آلودگی هوا

با توجه به رسالت Fastmeata در حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا، این شرکت با حذف هزینه‌های ارسال (تحویل رایگان) سعی نموده  از سفرهای زائد درون‌شهری و تردد خودروهای تک‌سرنشین جهت تهیه محصولات پروتئینی جلوگیری نماید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

سبزیجات قرمز

سبزیجات قرمز

سبزیجات قرمز رنگ سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

سبزیجات قرمز رنگ مانند گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای می توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت، پوکی استخوان و کلسترول بالا کمک کنند. مواد مغذی گیاهی که رنگ زیبایی به این سبزیجات می بخشند دارای فواید سلامت قدرتمندی نیز هستند.

رنگ های تیره‌تر، مانند رنگ تیره چغندر، به طور معمول به معنای آن است که این سبزیجات از محتوای مواد مغذی گیاهی از جمله آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری برخوردار هستند. این مواد مغذی به پیشگیری از سرطان، مبارزه با بیماری های مزمن و تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند.

سبزیجات قرمز، رنگ و افزایش ارزش تغذیه ای خود را از لیکوپن و آنتوسیانین دریافت می کنند. لیکوپن آنتی اکسیدانی است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، محافظت از چشم ها، مبارزه با عفونت ها، و محافظت در برابر آسیب دود تنباکو کمک می کند.

همچنین، پژوهشگران پتانسیل محافظت در برابر سرطان پروستات و تومورهای دیگر را مطالعه می کنند. از سوی دیگر، آنتوسیانین می تواند از کبد محافظت کند، بینایی را بهبود ببخشد و فشار خون و التهاب را کاهش دهد.

بنابر گزارش موسسه ملی سرطان آمریکا، به رغم فواید بسیار، بیشتر بزرگسالان به میزان کافی از سبزیجات قرمز و نارنجی رنگ مصرف نمی کنند.

 

چغندر

چغندر یکی از سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان است. همچنین، چغندر منبع خوبی برای پتاسیم، فیبر، فولات، ویتامین C، و نیترات ها است. مطالعات جدید نشان داده اند که این سبزی می تواند فشار خون را کاهش دهد، جریان خون را بهبود ببخشد، و استقامت ورزشکاران را تقویت کند.

برای کسب بهترین نتیجه، سرخ کردن چغندر با مقدار اندکی از یک روغن سالم توصیه می شود و مصرف برگ های چغندر را نیز به واسطه محتوای بالای ویتامین های A، C، و K فراموش نکنید. همچنین، می توانید آب چغندر را مصرف کنید، اما بنابر توصیه پژوهشگران باید نسبت به میزان مصرف مراقب باشید. نوشیدن روزانه آب چغندر بیش از اندازه است. در عوض، تنها چند بار در هفته چغندر مصرف کنید و آب چغندر را با آب میوه و سبزیجات دیگر ترکیب کنید تا نه تنها نوشیدنی خوشمزه‌تری داشته باشید، بلکه مواد مغذی بیشتری دریافت کرده و از مصرف بیش از اندازه نیز پیشگیری کنید.

 

کلم قرمز

در شرایطی که بیشتر بنفش رنگ به نظر می رسد تا قرمز، این سبزی از فواید سلامت بسیاری همانند دیگر اعضای خانواده کلم مانند کیل، بروکسل و بروکلی برخوردار است. رنگ تیره کلم قرمز از آنتوسیانین، آنتی اکسیدانی قدرتمند که می تواند خطر اختلالات مغزی، سرطان، و بیماری قلبی عروقی را کاهش دهد، ناشی می شود.

کلم قرمز از محتوای ویتامین ها و مواد معدنی بالا سود می برد. تنها یک فنجان از این سبزی 85 درصد از دوز روزانه مورد نیاز برای ویتامین C، 42 درصد از ویتامین K، و 20 درصد از ویتامین A را تامین می کند. کلم قرمز منبع خوبی برای فیبر، ویتامین B6، پتاسیم و منگنز نیز محسوب می شود.

برای دریافت بیشترین میزان مواد مغذی از کلم قرمز آن را خام مصرف کنید. همچنین، می توانید این سبزی را به صورت پخته مصرف کنید، اما باید با آب و در مدت زمان کوتاه بخارپز شود تا آنتوسیانین، گلوکوزینولات و دیگر مواد مغذی موجود در آن زیاد از بین نروند. برای بهره‌مندی از باکتری های خوب، مصرف کلم قرمز تخمیر شده را می توانید مد نظر قرار دهید.

 

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی یکی از سبزیجات محبوب و پر مصرف در جهان است. گوجه فرنگی منبع خوبی برای لیکوپن، ویتامین C، و پتاسیم است. گوجه فرنگی تازه و محصولات گوجه فرنگی مانند رب و سس حدود 85 درصد از لیکوپن موجود در رژیم غذایی ما را تامین می کنند. در شرایطی که انواع مختلف شیوه های مصرف مفید هستند، گوجه فرنگی پخته شده با مقداری روغن سالم جذب لیکوپن را برای بدن تسهیل می کند.

 

فلفل دلمه ای قرمز

این سبزی تقریبا شیرین مزه می تواند دوز روزانه ویتامین A، و سه برابر دوز روزانه ویتامین C شما را تامین کند و این در شرایطی است که تنها 30 کالری دارد. فلفل دلمه ای قرمز انتخابی سالم برای تقویت سیستم ایمنی و بهره‌مندی از پوستی سالم و درخشان است. محتوای بالای ویتایمن C موجود در این سبزی به محافظت در برابر عفونت کمک می کند. خوردن فلفل دلمه ای قرمز به صورت خام یا پخته ویتامین B6، ویتامین E و فولات را در اختیار بدن قرار می دهد.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

خواص بامیه

بامیه

بامیه با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین های C ,A و گروه B و عناصری از قبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج خواص فراوانی بر سلامت انسان دارد.
ارزش غذایی:
     کالری=129
    آب=90٫17 گرم
    پروتئین=2٫00 گرم
    چربی = 0٫10 گرم
    کربوهیدرات=7٫03 گرم
    فیبر=3٫2 گرم
    قند=1٫20 گرم
 
اثرات مواد مغذی موجود در بامیه بر سلامتی بدن:

1) فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون کمک می کند؛ بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش می دهد، پس برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
 
2) موسیلاژ(یک نوع فیبر) موجود در بامیه به کلسترول غذا متصل شده و جذب آن را کاهش می دهد. همچنین باعث دفع سموم از بدن می شود. اثر بامیه درکاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است زیرا مثل داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد.
 
 3) بسیاری از متخصصان معتقدند که بیشتر بیماری ها از روده شروع می شوند. فیبر موجود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری هایی چون بواسیر و دیورتیکولیت* را بشدت کاهش می دهد.
 معمولاً برای افزایش حجم مدفوع و رفع یبوست، مصرف سبوس گندم توصیه می شود که امکان دارد دیواره روده را حساس کند. ولی موسیلاژ موجود در بامیه روده را نرم کرده و خروج مدفوع را آسان می سازد.
   
4) اسید فولیک باعث کاهش هموسیستئین خون می شود که این ماده رگهای خونی را مسدود می کند. ویتامینC نیز یکی از آنتی اکسیدان های مهم می باشد. در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی نیز می شود.
   
5) برای حفظ اثرات مفید بامیه و آنزیمهای هضمی آن، باید آن را خیلی کم بپزید یعنی با حرارت کم یا با بخار ملایم پخته شود. بعضی افراد بامیه را خام مصرف می کنند. ولی اگر خواستید آن را سرخ کنید، از مقدار کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی برای سرخ کردن آن استفاده کنید.
   
دیورتیکولیت: التهاب دیورتیکول ها( کیسه های گرد فتق مانند در دیواره مخاط روده بزرگ) است که در اثر تجمع باکتری ها و سایر محرک های داخل دیورتیکول ها ایجاد می شود و باعث درد، نفخ، تهوع، یبوست، اسهال و تب می شود.

 
مفید برای دیابتی ها:
فیبر موجود در بامیه، نمایه گلایسمی پایینی به آن می دهد، یعنی به سرعت قند خون را بالا نمی برد. بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش داده و به حفظ قند خون کمک می کند، بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
 
موسیلاژ یک نوع فیبر موجود در بامیه است که از طریق متصل شدن با نمک های صفراوی و اسیدهای چرب، موجب کاهش کلسترول و پروفایل لیپیدی خون می شود و برای بیماران قلبی و هایپرلیپیدمی توصیه می شود. اثر بامیه در کاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است، زیرا مانند داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد.اسیدفولیک باعث کاهش هموسیستئین خون می شود.
 
افزایش این ماده از طریق انسداد رگ های خونی، یکی از عوامل خطرساز ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی است. همچنین می تواند در خون سازی موثر باشد.ویتامین C نیز یکی از آنتی اکسیدان های مهم است که کمبود آن می تواند باعث اختلال در جذب اسیدفولیک شود.در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.

دفع سموم:
این سبزی دارای ماده لزجی است که کمک فوق العاده ای به دفع مواد زائد و سموم در سیستم گوارشی می کند.
 
پیشگیری از یبوست:

یکی از عوارض رژیم های کاهش وزن ابتلا به یبوست است که مصرف بامیه هم مانع یبوست می شود و هم به روند کاهش وزن کمک می کند.بسیاری از متخصصان معتقدند که بیشتر بیماری ها از روده آغاز می شوند. فیبر موجود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری هایی از قبیل:بواسیر و دیورتیکولیت را به شدت کاهش می دهد.
 
مفید برای فشار خون بالا:

مصرف بامیه به جهت داشتن پتاسیم و منیزیم در بیماران مبتلا به فشارخون بالا می تواند اثر کمک کننده داشته باشد. همچنین می تواند برای پیشگیری از فشارخون بالای دوره بارداری (پره اکلامپسی و اکلامپسی) و گرفتگی عضلات طی دوران بارداری مفید باشد.
 
نکته مهم
برای حفظ اثرات مفید بامیه و آنزیم های هضمی آن، باید آن را خیلی کم بپزید، یعنی با حرارت کم یا با بخار ملایم پخته شود، ولی اگر خواستید آن را سرخ کنید، از مقدار کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی برای سرخ کردن آن استفاده کنید.
 
پوکی استخوان:
کلسیم موجود در بامیه نیز می تواند برای جلوگیری از پوکی استخوان موثر باشد.فیبر موجود در بامیه بر باکتری های مفید روده موثر است.استفاده از بامیه به علت داشتن پتاسیم بالا به افراد مبتلا به بیماری های کلیه توصیه نمی شود.
مهم ترین فواید مصرف بامیه
 
بیست مورد از فواید مهم بامیه:
از خوردن بامیه، ممکن است همه افراد یا حداقل بسیاری از جوانان استقبال نکنند، اما آن دسته که در میان سبد علایق خود چنین ماده غذایی مؤثری را میگذارند، علاوه بر زیبایی پوست، بسیاری از امراض را نیز درمان کرده یا از ابتلا به آنها پیشگیری میکنند.

  1. طبع بامیه سرد و تر است.
  2. جوشانده‎ی میوه‎ی نارس بامیه مقوی و نرم کننده است.
  3. ضماد التیام دهنده‎ی زخم است.
  4. برای درمان سفلیس از جوشانده ریشه بامیه استفاده شود (30 گرم در یک لیتر آب هر شش ساعت یک لیوان میل شود.)
  5. یکی از مضرات بامیه زیاد کننده عرق است.
  6. لعاب بامیه برای کسانی که زخم اثنی‎عشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است.
  7. خوردن بامیه خونریزی سینه را برطرف می ‎کند.
  8. جوشانده بامیه سنگ مثانه را دفع می ‎کند.
  9. جوشانده گل بامیه ضدسودا می ‎باشد. 30 گرم در 500 سی‎سی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل شود.
  10. دم‎کرده تخم بامیه ضدتشنج است. 30 گرم در 500 سی‎سی آب.
  11. بامیه ممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد.
  12. مصرف بامیه به پوست لطافت می ‎بخشد.
  13. کسانی که دچار کم‎خونی هستند حتماً بامیه استفاده کنند چون بامیه دارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می ‎باشد.
  14. در برگ و ساقه بامیه مقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گواتر مفید است.
  15. بامیه تقویت کننده‎ی بینایی می ‎باشد
  16. به‎خاطر وجود ویتامین B1 در بامیه برای نیروبخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می ‎رود.
  17. کسانی که دارای چربی خون می ‎باشند بامیه را به‎عنوان غذای خود بگنجانند.
  18. بامیه فساد خون، بلغم، صفرا و سودا را رفع می ‎کند.
  19. بامیه به علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می ‎برد.
  20. برای درمان تب‎های کهنه ساقه بوته بامیه را خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید.
  21. بامیه به‎خاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم کننده ترشح غدد داخلی می ‎باشد.

*منبع: سایت نمناک
گردآوری شده توسط: فست میتا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

آبمیوه

آبمیوه

انواع آبمیوه در طعم های متنوع

جهت مشاهده محصولات بر روی فست میتا کلیک نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

مزایای خرید از فست میتا

مزایا

صرفه جویی در وقت و هزینه

با توجه به حجم ترافیک روزانه، ازدحام و شلوغی خیابانها،مشغله زیاد شهروندان و خطرات احتمالی ناشی از سفرهای درون‌شهری؛ Fastmeata با تأمین و ارسال محصولات پروتئینی مورد نیاز مشتریان که از بهترین و مشهورترین برندها در یک مجموعه گردآمده و عرضه مستقیم محصولات از تولیدکننده (بدون واسطه و دلالی) و همچنین حذف هزینه‌های سنگین فروشگاهی، سعی نموده بهترین و مناسب‌ترین قیمت‌ها را در کنار مشوق‌ها و هدایای نقدی و غیرنقدی دیگر برای مشتریان خود فراهم آورد.

پرداخت سود مشارکت

یکی از اهداف اصلی و استراتژی‌های Fastmeata، تعامل نزدیک با مشتریان خانگی و ایجاد سیستم برد- برد (win-win) میباشد؛ در همین راستا شرکت سعی نموده تا در هر ماه درصدی از سود حاصل از فروش محصولات را در قالب طرح «پرداخت سود به مشتریان» بصورت ماهیانه بعنوان قدردانی از این انتخاب به آنان بازگرداند. همچنین با ایجاد طرح معرفی مشتریان جدید توسط مشترکان قدیمی در صورت رضایت از محصولات و خدمات ارائه شده، هدایایی را بصورت تصاعدی بر مبنای تعداد مشتریان معرفی شده در هر ماه و بصورت تجدیدپذیر در ماه‌های بعدی پرداخت نماید.

فروش ویژه

Fastmeata سعی نموده با طرح‌های فروش ویژه بصورت دائمی با تخفیفات خاص و حداکثری و با اطلاع‌رسانی قبلی برای مشتریان به دو صورت سبدهای ویژه محصولات که شامل انواع مواد پروتئینی و یا محصولات تک‌به‌تک می‌باشد و همچنین فروش‌های فصلی، گامی موثر در جلب رضایت مشتریان محترم بردارد.

تضمین کیفیت و قیمت

حفظ کیفیت و عرضه بهترین محصولات از برترین برندهای کشور، جزو لاینفک اهداف Fastmeata می‌باشد و با حذف هزینه‌های سربار فروشگاهی، ارائه بهترین و مناسب‌ترین قیمت‌ها همواره در دستور کار این شرکت قرار دارد. همچنین با استفاده از برترین تجهیزات و تکنولوژی‌های روز دنیا در نگهداری محصولات، کمترین زمان خروج محصولات از سردخانه‌های نگهداری، تجهیز باکس‌های حمل و جلوگیری از انتقال دما برای حفظ کیفیت و ماندگاری بالای محصولات به همراه رهگیری کالاهای ارسالی تا مقصد جزو اصول اساسی Fastmeata محسوب می‌گردد.

گارانتی و وارانتی محصولات

Fastmeata برای اولین بار در کشور با گارانتی و وارانتی محصولات، سعی در تضمین کیفیت محصولات خود نموده و در همین راستا در صورت عدم رضایت خریداران محترم، بدون قید و شرط تا مدت 3 ساعت پس از تحویل بدون هیچ‌گونه عذر و بهانه‌ای، محصولات را مرجوع یا تعویض می‌نماید؛ زیرا به این مهم اعتقاد راسخ دارد که «همیشه و در هرشرایطی حق با مشتری است».

تسهیلات ویژه

از آنجا که Fastmeata همواره خود را قدردان مشتریان و مشترکان خود می‌داند، سعی نموده‌ با کمترین سود و تخفیفات حداکثری در فروش‌های ویژه به همراه ارسال رایگان و پرداخت سود مشتریان در ابتدای هر ماه در اولین فاکتور خرید به همراه طرح منحصربفرد معرفی مشتریان جدید توسط مشترکان قدیمی در صورت رضایت از کیفیت محصولات و خدمات ارائه شده، با پرداخت جوایز ریالی قابل اعمال در اولین فاکتور ماه بعد و بصورت تجدیدپذیر در ماه‌های آتی (روند معرفی مشتریان) تسهیلات ویژه‌ای را برای مشتریان خود به ارمغان بیاورد و معنای واقعی کلمه برد-برد (win-win) را با گرامیداشت روزهای خاص مشتریان و با سهیم شدن در شادی آنها به عرصه ظهور گذارد. همچنین با ارائه خدمات بلند‌مدت روزانه (از 8 صبح الی 24 شب)، ارائه خدمات در روزهای تعطیل و برای اولین بار در کشور، امکان تولید محصولات سفارشی در سایزها و وزن‌های موردنیاز مشتریان برای جشن‌ها و مهمانی‌های خانوادگی، دغدغه و نگرانی تهیه محصولات پروتئینی را از مشتریان خود دور نموده و همه این خدمات را از وظایف ذاتی Fastmeata دانسته و به ارائه آنها افتخار می‌نماید.

حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا

با توجه به رسالت Fastmeata در حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا، این شرکت با حذف هزینه‌های ارسال (تحویل رایگان) سعی نموده تا ضمن جلوگیری از سفرهای زائد درون‌شهری و تردد خودروهای تک‌سرنشین جهت تهیه محصولات پروتئینی، در راستای سبزبودن اهداف شرکت، کیسه‌های پلاستیکی مورد استفاده در تحویل محصولات پروتئینی را حذف نموده و با طرح تحویل محصولات در بسته بندی های قابل بازیافت ضمن مشارکت در حفظ محیط‌زیست، در این امر حیاتی پیش قدم و مروج این مهم در ارائه انواع خدمات در کشور باشد.

خرید آنلاین و تعیین زمان تحویل

Fastmeata سعی نموده با طراحی ساده وب‌سایت خود در کمترین زمان،‌ بررسی - انتخاب - خرید آنلاین را با شیوه‌های مختلف پرداخت به همراه تعیین زمان‌های تحویل به انتخاب مشتری به ارمغان آورد. همچنین شما مشتریان محترم می توانید با شماره تلفن 41993 ضمن تماس و سفارش خرید، با کارشناسان ما ارتباط برقرار نماید.

ارسال سریع و تحویل رایگان

Fastmeata برای حفظ کیفیت محصولات پروتئینی و برای رفع نگرانی مشتریان محترم در مورد زمان تحویل سفارشات خود، ارسال سریع محصولات را در 90 دقیقه پس از تماس توسط پیک‌های شرکت طراحی نموده است؛ در این راستا کلیه ارسال‌ها فارغ از مبالغ ریالی ارزش خرید (فاکتور)، کاملاً رایگان و بدون پرداخت هر گونه هزینه‌ای می‌باشد.

در کنار این خدمات، Fastmeata روش‌های مختلف تحویل را نیز از نظر زمان و ساعت تحویل برای شما عزیزان پیش‌بینی نموده است تا مشتریان محترم بتوانند با انتخاب سرویس مورد نظر برنامه‌ریزی بهتری را برای خود و خانواده لحاظ نمایند.

جهت مشاهده سایت بر روی فست میتا کلیک کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata

خاویار

خاویار

خاویار یکی از مواد غذایی است که دارای خواص متعددی است. این غذا پرانرژی است و دارای طعم لذیذ و بویی خوشایند است. پروتئین های موجود در خاویار آن را به غذایی منحصر به فرد تبدیل کرده است. چربی های موجود در این خاویار به دو دسته کلسترول و لستین تقسیم می شوند.

این ماده غذایی از ابتلا به بیماری قلبی و عروقی پیشگیری می کند. زیرا غلظت اسیدهای چرب امگا3 در خاویار بالاست و این ماده برای بیماران قلبی مفید است.

در خاویار ترکیبی به نام "ctacosand" وجود دارد که نوعی الکل چرب با زنجیره بلند می باشد و پس از اینکه وارد بدن شد، به به اسیدهای چرب تبدیل می شود.

این اسیدهای چرب تاثیر زیادی در تشکیل سنتز میلین (پوشش سلول عصبی) دارند. به عبارت دیگر، سلامت سلول های عصبی با مصرف خاویار حاصل می شود.

تحقیقات نشان داده است افرادی که خاویار مصرف می کنند، کمتر از دیگران در معرض ابتلا به انواع بیماری های روانی و از جمله افسردگی هستند.

از آنجا که در خاویار اسیدهای چرب امگا3 وجود دارد، مصرف این ماده غذایی از افزایش کلسترول خون پیشگیری می کند.

خاویار مانع از ابتلا به بیماری های آرتریت رومائید (التهاب مفاصل)، بیماری های دستگاه گوارش و بعضی از انواع سرطان می شود.

در خاویار آهن زیادی وجود دارد. افرادی که به کم خونی مبتلا هستند، می توانند خاویار مصرف کنند.

جهت مشاهده محصولات به فست میتا مراجعه نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
fast meata