بیف استراگانف

زمان تهیه: 10 دقیقه  زمان پخت: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر:

  1. گوشت خلالی خرد شده: ۲۰۰ گرم
  2. خامه‏: ۱۰۰ گرم
  3. قارچ اسلایس شده: 200 گرم
  4. آرد گندم: ۱ قاشق غذا خوری
  5. کره: 50 گرم
  6. پیاز: ۱ عدد
  7. سیب زمینی خلالی نازک سرخ شده: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

  1. سیب زمینی را با رنده خلال کرده و سرخ کنید سپس روغنش را بگیرید.
  2. گوشت را درون یک قابلمه با یک عدد پیاز که نگینی کرده اید کمی تفت بدهید و آب بریزید تا پخته شود (درون قابلمه به اندازه ی یک لیوان آب باشد).
  3. حال قارچ ها را اسلایس کنید و با کره در یک قابلمه دیگر تفت دهید.
  4. سپس گوشت را بدون آب اضافه کنید.
  5. آرد را در آب گوشت حل کنید تا گلوله ای نداشته باشد و به مخلوط قارچ و گوشت اضافه کنید و مدام روی گاز هم بزنید تا سس یکدست شود و گلوله نشود و در عین حال خامی آرد گرفته شود. اگه گوشت آبی نداشت با آب معمولی اینکار را انجام دهید.
  6. در نهایت وقتی سس به غلظت لازم رسید نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و زیر آن را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید.

*منبع: سرآشپز پاپیون

گردآوری شده توسط: فست میتا