زمان تهیه: 10 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
- گوشت خلالی خرد شده: ۲۰۰ گرم
- خامه: ۱۰۰ گرم
- قارچ اسلایس شده: 200 گرم
- آرد گندم: ۱ قاشق غذا خوری
- کره: 50 گرم
- پیاز: ۱ عدد
- سیب زمینی خلالی نازک سرخ شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی را با رنده خلال کرده و سرخ کنید سپس روغنش را بگیرید.
- گوشت را درون یک قابلمه با یک عدد پیاز که نگینی کرده اید کمی تفت بدهید و آب بریزید تا پخته شود (درون قابلمه به اندازه ی یک لیوان آب باشد).
- حال قارچ ها را اسلایس کنید و با کره در یک قابلمه دیگر تفت دهید.
- سپس گوشت را بدون آب اضافه کنید.
- آرد را در آب گوشت حل کنید تا گلوله ای نداشته باشد و به مخلوط قارچ و گوشت اضافه کنید و مدام روی گاز هم بزنید تا سس یکدست شود و گلوله نشود و در عین حال خامی آرد گرفته شود. اگه گوشت آبی نداشت با آب معمولی اینکار را انجام دهید.
- در نهایت وقتی سس به غلظت لازم رسید نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و زیر آن را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید.
*منبع: سرآشپز پاپیون
گردآوری شده توسط: فست میتا