- نخود: ۱/3 پیمانه
- کلم برگ خرد شده: ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۴ عدد
- جو: ۱/۲ پیمانه
- هویج متوسط: ۲ عدد
- کرفس (ساقه): ۱ پیمانه
- کدو: ۲ پیمانه
- سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل (ادویه جات): به مقدار لازم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم.
- نخود و جو را که از شب قبل خیس کرده ایم را به مدت یک ساعت جداگانه می پزیم و سپس هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینی شده را به همراه آب گوجه فرنگی به این مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت یک ساعت بپزد تا خوب جا بیفتد.
- در آخر جعفری های خورد شده را به این سوپ اضافه می کنیم و به همراه روغن زیتون سرو می کنیم.
*منبع: سرآشپز پاپیون
گردآوری شده توسط: فست میتا