Tabbouleh

زمان تهیه: 15 دقیقه    زمان پخت: 30 دقیقه


مواد لازم برای 6 نفر:

  1. فلفل: به مقدار لازم
  2. بلغور گندم: ۱ فنجان
  3. آب (جوش): ۱.۵ فنجان
  4. نمک: ۱.۵ قاشق چای خوری
  5. گوجه فرنگی (تازه، چهار گوش خرد شده): ۲ فنجان
  6. خیار (تازه، چهار گوش خرد شده): ۱ فنجان
  7. فلفل دلمه ای (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده): ۱ فنجان
  8. جعفری (تازه، ریز شده): ۱ فنجان
  9. پیاز قرمز (چهار گوش خرد شده): ۱/۲ فنجان
  10. لیمو ترش: ۱ عدد
  11. روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه:

  • بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند سپس آبکش کنید.
  • در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید.
  • این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.

*منبع: سایت سرآشپز پاپیون

گردآوری شده توسط: فست میتا