موساکا

زمان تهیه: 60 دقیقه    زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر:

  1. نمک و فلفل: به مقدار لازم
  2. دارچین: به مقدار لازم
  3. پنیر پارمسان (رنده شده): به مقدار لازم
  4. جعفری (ساطوری شده): ۲ قاشق غذا خوری
  5. سس مایونز: به مقدار لازم
  6. فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  7. پیاز: ۱ عدد
  8. پودر سیر: ۱ قاشق مربا خوری
  9. سیر: ۳ حبه
  10. رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  11. زعفران اختیاری(آبکرده): ۱ قاشق غذا خوری
  12. بادمجان: ۵ عدد
  13. گوشت (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

  • در ابتدای کار فر را روشن کنید تا موقع پخت غذا گرم باشد. بادمجان ها را پوست گرفته و نمک بزنید و ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبکش کاملا خشک کنید.سپس داخل روغن کاملا سرخ کنید.
  • پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.
  • سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.
  • درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال کمی پهن کنید، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید، به همین صورت ۲تا۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
  • روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
  • سس سفید را با مقداری پنیر پارمسان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.

*منبع: سایت سرآشپز پاپیون

گردآوری شده توسط: فست میتا