سبزی پلو با ماهی

زمان تهیه: 10 دقیقه     زمان پخت: 65 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

مواد اصلی:

  1. ماهی شیر: ۴ برش
  2. برنج: ۳ پیمانه
  3. تره‌ فرنگی کوچک: ۲ عدد
  4. آرد: به مقدار لازم
  5. روغن: به مقدار لازم
  6. سرکه: به مقدار لازم
  7. نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
  8. سبزی پلویی(سیر تازه،جعفری،شوید،گشنیز،تره): ۵۰۰ گرم

مواد لازم سس:

  1. گشنیز خردشده: ۱/۲ پیمانه
  2. آب تمبر هندی: ۱ پیمانه
  3. روغن: ۲ قاشق سوپ خوری
  4. فلفل: به مقدار لازم
  5. سیر تازه مخلوط با کمی شنبلیله خردشده: ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

  • برنج را بشویید و با مقداری آب و سنگ نمک خیس کنید تا چند ساعت بماند.ماهی‌ها را هم با مقداری سرکه و نمک مزه‌دار کنید . سبزی پلویی را به همراه تره فرنگی خوب خرد کنید.
  • در قابلمه‌ای آب ریخته و پس از جوش آمدن، برنج را در آب جوش بریزید تا نرم شود. حدود ۵ دقیقه به آبکش کردن برنج، سبزی‌های خردشده را هم اضافه کنید تا همراه با برنج بجوشند و نرم شوند.
  • بعد از نرم شدن برنج و سبزی، آنها را آبکش کنید. در قابلمه روغن ریخته، ته دیگ مناسب گذاشته و برنج را دم کنید.
  • آرد و ادویه جات را با هم مخلوط کرده و سپس ماهی ها را در آن بغلتانید. تا همه جای آنها به آرد و ادویه‌جات آغشته شوند. در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن ماهی‌ها را به تابه اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا ماهی‌ها مغزپخت شوند.
  • در این فاصله سس را آماده کنید.در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید، سبزی‌ها را اضافه کرده و آهسته با حرارت کم تفت دهید تا فقط سبک شوند و زیاد سرخ نشوند.
  • حالا آب تمبر هندی و فلفل را به میزان دلخواه (بسته به ذائقه شما دارد) اضافه کنید.
  • در ظرف را گذاشته و ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بجوشند. وقتی سس غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید.
  • برنج آماده را در ظرف کشیده و با ماهی‌های سرخ شده سرو کنید. می‌توانید سس را هم روی ماهی‌ها بریزید و هم کنار غذا قرار دهید.

*منبع: سایت سرآشپز پاپیون

گردآوری شده توسط: فست میتا