مرصع پلو

مواد لازم برای 6 الی 8 نفر:

  1. برنج: 1 کیلو
  2. کشمش پلویی: 100 گرم
  3. زرشک: 100 گرم
  4. شکر: 2 قاشق غذاخوری
  5. خلال بادام: 100 گرم
  6. خلال پسته: 100 گرم
  7. زعفران: 2 قاشق غذاخوری
  8. گلاب: 2 استکان
  9. خلال پرتقال: 50 گرم

طرز تهیه:

برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.

*منبع: سایت بیتوته

گردآوری شده توسط: فست میتا