سالاد

مواد لازم برای تهیه سالاد سالسا برای 10 نفر:

  1. گوجه فرنگی (بزرگ): ۴ عدد
  2. پیاز سفید (خرد شده): ۱/۴ فنجان
  3. فلفل سبز (خرد شده بدون هسته): ۲ ق چ
  4. گشنیز (خرد شده): ۳ ق غ
  5. آب لیمو ترش: ۱.۵ ق چ
  6. نمک: ۳/۴ ق چ
  7. سیر خرد شده: ۱ حبه

طرز تهیه:

تمامی مواد اولیه را در یک کاسه مخلوط می کنیم. به همین سادگی سالاد سالسا آماده می شود.

نکته: 

  • اگر ترکیب نرم تری برای سالاد می پسندید، نیمی از سالاد را داخل غذاساز بریزید و بعد از اینکه کاملا نرم شد با نیمی دیگر از سالاد مخلوط کرده و نوش جان کنید.
  • سالاد سالسا در ظرف در بسته، تا 5 روز قابلیت نگهداری در یخچال را دارد.

*منبع: سایت سرآشپز پاپیون

گردآوری شده توسط: فست میتا